Chirii si Vanzari Imobiliare
0
0
Folosit
Companie
Nu
Afacerea pe care o prezent astăzi este reprezentata de o Fabrica de patiserie si panificatie care s-a bucurat de o gamă largă de produse si aprecierea clientilor din Brasov si din zonele limitrofe. În spatele afacerii se află omul, a cărui pasiune pentru copt și credința că „A face paine pentru oameni este un lucru foarte personal și te conectează cu fiecare om în parte” l-a inspirat să deschidă aceasta fabrica. Diversificarea producției prin adăugarea de noi produse a condus la creșterea numărului de clienți. Împreună cu un grup de angajați dedicați și respectând rețetele vei reusi să oferi clienților produse de bună calitate, care amintesc de gustul celor preparate în casă. Cu siguranta tu vei ridica aceasta afacere la nivelul urmator. Cladire P+E, compusa din:Parter: magazie lazi, magazine drojdie, acces lazi, spalator lazi, hol acces, magazine paine, iesire paine, hol intrare, casa scarii, cuptor, sala fabricatie, magazine racier paine, magazine faina, sala fabricatie, hol si scara de acces la etajEtaj: casa de scara cu hol, 3 spatii de birouri, grup sanitar, vestiary pe sexe, 2 grupuri sanitare pe sexe, spalator, magazine auxiliara si hol de circulatieFinisaje exterioare:Structura de rezistenta este pe zidarie portanta de caramida. Planseul peste parter este realizat din beton armat Peretii exteriori au fost izolati termic Tamplarie: usi, ferestre din PVCInvelitoare: tigla Finisaje interioare:Pardoseala: gresie in spatiile de lucru si parchet lamellar in birouriPereti: acoperiti cu zugraveli lavabile iar in spatiile de lucru faianta Intreaga cladire este racordata la utilitati: apa, energie, canalizare si gaze naturale.Suprafata teren: 420.97 mpSuprafata construita: 298.52 mpSuprafata desfasurata: 507.80 mpDotari aparatura: 1. Cuptor de paine, cu o suprafata de coacere de 20 mp, 3 vetre. La o tura de coacere productia este de 200 de paini de 1 kg si 300 de paini franzela de 700 gr;2. Doua cuptoare clasice din caramida, cu ajutorul carora vei putea face paine autentica. La o tura de coacere productia este de 180 de paini de 1 kg;3. Dospitor, cu carucioare cu benzi de 8 mp;4. Malaxor, de 300 Litri cu 2 cuve;5. Cantar faina, pana la 500 kg;6. Altele: mese pentru modelat painea, cernator, carucioare pentru painea care se scoate din cuptor si pentru depozitare, lada de cernut faina, masina de curatat cartofii, feliator de paine, sonde de masurat temperature si rafturi de depozitare. Aspecte importante pentru vanzare-Colaborez cu toate agentiile-COMISION 0% pentru comparator-Pret 259.000 Euro Aspecte importante pentru inchiriere-Colaborez cu toate agentiile-COMISION standard pentru chirias-Pret 1000 Euro Aceasta proprietate poate fi ideala pentru extinderea business-ului tau sau pentru a incepe unul nou. Pentru informații, video si poze suplimentare va stau cu drag la dispoziție!
Proprietar
Pe site din ian. 2022
Pret: 1000 EURBucuresti, Sector 2