Oferte Servicii si Echipamente
0
0
Nou
Individual
Da
Pizzar-ul îşi desfăşoară activitatea în pizzerii, fast-food-uri sau în unităţi de alimentaţie publică și realizează pizza în vederea comercializării.
El utilizează echipamente şi ustensile de bucătărie, echipamente specifice, precum cuptorul de pizza, tăvi de pizza de diferite dimensiuni, dispozitive cu rotiţă pentru tăiat pizza.
După ce recepţionează (calitativ şi cantitativ) materiile prime şi auxiliare le depozitează – respectând reglementările sanitare şi sanitar-veterinare legale în vigoare – şi le conservă până la introducerea în fabricaţie.
În conformitate cu fluxul tehnologic, efectuează operaţiile de pregătire preliminară specifice, dozează materiile prime conform reţetelor de fabricaţie şi a programului tehnologic al zilei (sortiment, cantitatea – kg sau număr de porţii), pregăteşte semipreparatele care stau la baza obţinerii preparatelor tip pizza (aluaturile de pizza, sosuri, toping-uri), efectuează coacerea.
Ultima etapă constă în finisarea estetică a produselor în vederea comercializării.
ACTE NECESARE INSCRIERII:
1. copie buletin / carte de identitate.
2. copie certificat de naştere.
3. copie certificat de căsătorie (unde este cazul).
4. copie ultimul act de studiu .
A.C.C.R.C INTERNATIONAL
https://www.accrcinternational.com/
Pe site din ian. 2023
Preț: 1.010 RONOlt, Slatina